domasenkecap      Назив на производот: Домашен Кечап
Амбалажа: Стаклено Шише
Достапни пакувања: 330мл
   

pasiranidomati

    Назив на производот: Пасирани домати
Амбалажа: Стаклено шише
Достапни пакувања: 700мл
                   
sokdomati     Назив на производот: Сок од домати
Амбалажа: Стаклено шише
Достапни пакувања: 200мл ; 1000мл
    picakecap     Назив на производот: Пица Прелив
Амбалажа: ПП амбалажа
Достапни пакувања: 425мл ; 1000 мл ; 1400 мл
                   
kecapblag     Назив на производот: Кечап Благ
Амбалажа: ПП амбалажа
Достапни пакувања: 425мл ; 1000 мл ; 1400 мл ; 3000 мл
    kecaplut     Назив на производот: Кечап Лут
Амбалажа: ПП амбалажа
Достапни пакувања: 425мл ; 1000 мл ; 1400 мл
                   
domatnopire     Назив на производот: Доматно пире
Амбалажа:
Стаклена Тегла / Лимена амбалажа
Достапни пакувања:
370мл ; 720мл ; 4250мл ; 5000мл
    sosbosilek     Назив на производот: Сос од домати со бослек
Амбалажа: Стаклена Тегла
Достапни пакувања: 370мл
                   

blagsos

    Назив на производот: Сос од домати благ
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
720мл
    sokdomatilut     Назив на производот: Сос од домати со лута пиперка
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
720мл
                   
ajduckisos     Назив на производот: Ајдучки сос
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
370мл
    loveckisos     Назив на производот: Ловечки сос
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
370мл
                   
gurmanskisos     Назив на производот: Гурмански сос
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
500мл
    sosmaslinki     Назив на производот: Сос од домати со маслинки
Амбалажа: Стаклена Тегла
Достапни пакувања: 370мл
                   
sospecurki     Назив на производот: Сос од домати со печурки
Амбалажа:
Стаклена Тегла
Достапни пакувања:
370мл
      domasnosalce     Назив на производот: Домашно Салце
Амбалажа: Стаклена Тегла
Достапни пакувања: 500мл